Cele mai importante sfaturi pentru a alege o saltea

Astăzi, cumpărătorul saltele de piață oferă o gamă largă de diferite produse cu specificații diferite, de utilizare și caracteristici de preț. Se înțelege că prin alegerea adecvată a saltelei depinde nu numai de somn confortabil, ci si sanatatea. Mai jos sunt zece sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți dreptul de saltea, în conformitate cu cerințele practice bugetului și.

În funcție de vârstă.
Copiii cu vârsta sub 12 ani și adulții de peste 60 de ani sunt incurajati sa cumpere saltele cu umpluturi spirale hipoalergice. Faptul este că, chiar și foarte scumpe saltele cu arcuri cu sarcini produc mici vibrații care pot afecta în mod negativ sistemul organismului și osteo-musculară tot mai mare de oameni de vârstă coapte. Cumpărători, nu se încadrează în această limită de vârstă, ar trebui să acorde o atenție la primăvară saltele cu bloc de primăvară independente, care în prezent sunt considerate cele mai bune produse din clasa sa. Apropo, saltele cu arcuri sunt împărțite în produse cu arcuri independente care sunt „ambalate” în pahare și modele de tesatura de primăvară individuale. Trebuie înțeles faptul că arcurile mai independente instalate în unitate, cu atât mai mare va fi caracteristicile de utilizator.
În greutate.
În cazul în care greutatea este mai mare de 90 kg, pentru orice creștere, alegând salteaua este de a da preferință produselor, materialul de umplutură, care include nucă de cocos de nucă de cocos, sisal și păr de cal. Aceste materiale naturale, datorită elasticității naturale, pentru a preveni „surpare” bloc de saltea din loturile greutate semnificative.

  • най-добрите матраци тм

În cazul în care pentru două persoane.

În cazul în care salteaua va odihni 2 persoane, diferența de greutate este mai mare de 30 kg, este recomandat să cumpere saltele cu arcuri, cu un număr maxim de arcuri pe metru pătrat (500 și de mai sus). Cea mai bună opțiune în acest caz, este un sistem de „primăvară în primăvară”, care are o rigiditate și o durabilitate mare a fiecărei unități de primăvară. În acest caz, atunci când porniți una pe cealaltă parte, cea de a doua holidaymaker nu se va trezi dintr-o deformare gravă a saltelei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *